Lørdag 22. november var det Åpen Dag på Nidaros Idrettsungdomsskole, hvor det gikk an å prøve seg både i idrettshallen og i treningsrommet, se film om skolen og få informasjon – og noe godt å bite i etterpå. Det er tredje gang vi arrangerer Åpen Dag, og responsen i år var overveldende. Veldig mange tok turen innom og fikk med seg både brosjyrer og søknadsskjema fra besøket.

Bueskyting, Åpen Dag, Idrettsungdomsskolen

Spesielt hyggelig er det at mange tidligere elever tar seg tid til å besøke oss, og det ble mimret rundt mange av bordene utover dagen. Vi fikk også besøk fra mange forskjellige bydeler og idretter, noe som lover godt for allsidigheten ved skolen også i årene som kommer.

Vi ønsker å takke alle som bidro til denne flotte dagen, ikke minst til Ungdom med MOT som ofret en hel lørdag for å være ambassadører for skolen sin – og gjorde det på en fortreffelig måte!

PS: Husk søknadsfristen 1. februar!

Åpen Dag, idrettsungdomsskolen

Tilbake til bloggen

Mange forteller at nye vennskap er en av årsakene til høy trivsel

Østre Rosten 4C